Copyright Henk Bakker. Deze foto mag niet zonder toestemming van de fotograaf (Henk Bakker) worden overgenomen. www.henkbakker.nl
Logo Goliath
Language:

Wat is Goliath?
Waarom Goliath?
Wat kost Goliath?
Probeer Goliath

Diensten
Webmail & E-mail
Over ons
Contact

Gebruikers van Goliath:

 
 

Waarom Goliath analytics?

 
Dankzij Goliath kunt u verantwoorde beslissingen nemen als het gaat om investeringen in uw website. Goliath is een onmisbaar meet-instrument als u het rendement van uw website wilt verbeteren. Enkele voorbeelden uit de praktijk:
 
Goliath werkt realtime: u ziet wie er nù op uw website is.
Al tijdens de uitzending van tv-commercials kan Corendon Vliegvakanties zien hoe het bezoekersaantal toeneemt.
 
Door het gebruik van Goliath kan reisbureau GoMundo gerichter adverteren.
GoMundo investeert veel in reclamebanners op websites. Dankzij Goliath kan GoMundo van elke banner zien hoeveel bezoek deze oplevert, en bovendien of dit bezoek ook tot een boeking van een reis heeft geleid.
Op die manier kan GoMundo een verantwoorde keuze maken op welke websites geadverteerd wordt.
 
Duizenden pagina's toegankelijk
Den Haag heeft op haar website www.denhaag.nl het enorme aantal van 12.000 pagina's. Met behulp van Goliath wordt snel duidelijk welke pagina's van de website veel, en welke pagina's niet of nauwelijks worden bezocht. De gemeente gebruikt dit inzicht om de inhoud en de toegankelijkheid van www.denhaag.nl beter te laten aansluiten op de informatiebehoefte van de bezoekers.
 
Door het gebruik van Goliath bieden Nederlandse gemeenten nu wél de meestgezochte informatie.
Goliath houdt voor een groot aantal Nederlandse gemeenten bij welke woorden worden gezocht op de websites. Dit geeft inzicht in wat burgers zoal zoeken op gemeentelijke websites en of de zoekpogingen wel resultaten opleveren. Zo bleek dat over 'koopzondag', het meest gezochte trefwoord, helemaal geen informatie te vinden was. Honderden bezoekers per maand werden teleurgesteld. Naar aanleiding van de Goliath statistieken werd de informatie over 'koopzondag' alsnog toegevoegd aan de websites van Nederlandse gemeenten.
 
Uw website:

wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?