Copyright Henk Bakker. Deze foto mag niet zonder toestemming van de fotograaf (Henk Bakker) worden overgenomen. www.henkbakker.nl
Logo Goliath
Language:

Wat is Goliath?
Waarom Goliath?
Wat kost Goliath?
Probeer Goliath

Diensten
Webmail & E-mail
Over ons
Contact
 
 

De diensten van Goliath Internet

 
Goliath analytics
Goliath analytics biedt uitgebreide informatie over het bezoek aan uw website. U ziet namen van organisaties die uw website hebben bezocht. U kunt precies zien op welke pagina's de bezoekers zijn geweest. (klikpad)

Domeinnaamregistratie
Goliath kan direct de door u gewenste domeinnaam vastleggen.
Wij registreren niet alleen .nl, .com, .org, .net en .eu, maar registreren domeinnamen met extenties van honderden verschillende landen. Dus ook als u bijvoorbeeld een .de domeinnaam wenst voor een duitstalige versie van uw website, kunt u bij ons terecht.
We denken graag met u mee over de keuze van een goede domeinnaam voor uw organisatie. Neem contact op.

Hosting
Al vanaf 60 euro (excl. btw) per jaar kunt u bij Goliath een kleine website hosten.
Wij hosten echter ook zeer grote websites van vele gigabytes met zeer grote databases.
Onze servers staan in verschillende datacenters in Nederland, Duitsland en Finland (Groningen, Falkenstein, Nürnberg en Helsinki). Zelfs bij een zeer ernstige storing in een datacentrum, kunnen we snel omschakelen naar een server in een datacenter in een andere stad, zelfs een ander land. Uw website komt op minimaal 3 verschillende servers, in 3 verschillende steden te staan. In de 25 jaar dat we actief zijn, is nog nooit data van klanten verloren gegaan en heeft nog nooit een langdurige storing plaatsgevonden. Door heel veel aandacht te besteden aan de beveiliging en de backups van onze servers, doen we er alles aan om deze records in stand te houden.
Uw website werkt bij Goliath snel door onze krachtige servers met Quad-Core XEON processors, SSD schijven, 64 GB aan intern geheugen en 1 GBit/s internet verbinding.

Website en server monitoring
Een storing van uw website en/of server betekent omzetverlies. Goliath controleert 7 dagen in de week elke 5 minuten uw website en stuurt een SMS bericht naar u of naar uw systeembeheerder wanneer uw website uit de lucht is. Zo kunt u direct maatregelen nemen en kan de duur van een storing worden verkort.

Server beheer
Wilt u een eigen server voor uw organisatie? Goliath heeft vele jaren ervaring met het installeren, beveiligen en up-to-date houden van servers. Wij helpen u graag bij het beheer van uw veilige en stabiele (Debian Linux) server.

Uw website:

wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?