Copyright Henk Bakker. Deze foto mag niet zonder toestemming van de fotograaf (Henk Bakker) worden overgenomen. www.henkbakker.nl
Logo Goliath
Language:

Wat is Goliath?
Waarom Goliath?
Wat kost Goliath?
Probeer Goliath

Diensten
Webmail & E-mail
Over ons
Contact
 
 

Over Goliath Internet


Het bedrijf Goliath Internet werd op 3 april 1996 opgericht door David. De eerste jaren verzorgde Goliath Internet diverse IT-projecten voor het hoger onderwijs. Zo werd op initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een multimediale leeromgeving over 'Waarden en Normen' ontwikkeld voor PABO's.

De onderwijsinstellingen wensten inzicht in het gebruik van de websites door studenten. In 1998 werd daarom de eerste versie van Goliath Stats ontwikkeld. Al snel bleek het statistiekenprogramma ook interessant voor bedrijven en overheidsinstellingen. Vanaf 2001 gingen steeds meer Nederlandse gemeenten gebruik maken van Goliath Stats. Gemeente Den Haag liet vanaf 2002 het bezoek aan www.denhaag.nl meten: een website met 12.000 pagina's en miljoenen bezoekers. Goliath Stats bewees zich als robuuste en betrouwbare applicatie.

Tegenwoordig spreken de meeste klanten niet meer van 'Goliath Stats', maar kortweg van 'Goliath' en daar hebben we ons bij aangesloten. De kracht van Goliath blijft: eenvoud, snelheid en betrouwbaarheid.
 
Uw website:

wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?